Pb running AMBE server on RPI3b+


Pierre-Paul Raoult
 

After installing AMBE server on a RPI3B+ i cannot run it.... I have this message :

Can anyone help me please?

Best 73 F1JMN

ambeserver@... - DV3000 Daemon

   Loaded: loaded (/lib/systemd/system/ambeserver@.service; enabled; vendor preset: enabled)

   Active: failed (Result: exit-code) since Tue 2018-12-11 12:33:53 CET; 49s ago

  Process: 428 ExecStart=/usr/sbin/AMBEserver -p ${UDP_PORT} -i /dev/ttyS0 $AMBESERVER_FLAGS (code=exited, status=1/FAILURE)

  Process: 425 ExecStartPre=/bin/chmod 0660 /dev/ttyS0 (code=exited, status=0/SUCCESS)

  Process: 417 ExecStartPre=/bin/chgrp dialout /dev/ttyS0 (code=exited, status=0/SUCCESS)

 Main PID: 428 (code=exited, status=1/FAILURE)

 

déc. 11 12:33:10 AMBE-server systemd[1]: Starting DV3000 Daemon...

déc. 11 12:33:11 AMBE-server systemd[1]: Started DV3000 Daemon.

déc. 11 12:33:11 AMBE-server AMBEserver[428]: AMBEserver: Starting...

déc. 11 12:33:11 AMBE-server AMBEserver[428]: AMBEserver: Opened serial port /dev/ttyS0 at 460800 bps.

déc. 11 12:33:53 AMBE-server systemd[1]: ambeserver@...: Main process exited, code=exited, status=1/FAILURE

déc. 11 12:33:53 AMBE-server systemd[1]: ambeserver@...: Unit entered failed state.

déc. 11 12:33:53 AMBE-server systemd[1]: ambeserver@...: Triggering OnFailure= dependencies.

déc. 11 12:33:53 AMBE-server systemd[1]: ambeserver@...: Failed with result 'exit-code'.

 

Join ambe@nw-digital-radio.groups.io to automatically receive all group messages.